Forganiser zet de volgende stap richting gemakkelijke flexjobs.

Bij Easymatch kunnen we beamen dat Forganiser een goede partner is.Forganiser lanceerde op woensdag 19 april 2017 de langverwachte nieuwe versie van zijn planning software.
Forganiser maakt flexibele arbeid gemakkelijk. Het brengt bedrijven en hun tijdelijk personeel met elkaar in contact en maakt het heel eenvoudig om de personeelsadministratie af te handelen. De start- up nam een vliegende start in 2015 en zorgt ervoor dat meer dan 10.000 medewerkers job vinden bij verschillende werkgevers. Ook langs ondernemerskant scoort de online planning software, onder meer Parcify en J&M catering maken gebruik van Forganiser.

Tweerichtingsverkeer
Met de intelligente planning tool vinden duizenden flexwerkers, waaronder veel jongeren in de horeca en events, dagelijks hun weg naar tijdelijke jobs. Op basis van hun competenties, interesses en beschikbaarheid stellen ze zelf hun werkplanning op.
Maar de app werkt ook in de andere richting: van werkgever naar werknemer. Voor werkgevers is Forganiser een gemakkelijke manier om grote groepen flexwerkers snel in te plannen. Daarnaast verlicht Forganiser de administratieve rompslomp omdat werkgevers snel gegevens kunnen uitwisselen met hun sociaal secretariaat of payrollbedrijf. Forganiser stelt het ideale team in een mum van tijd samen.
Meer dan horeca
“We zijn twee jaar geleden gestart met een focus op personeel in de horeca. Vandaag zijn we veel meer dan dat. Of het nu gaat om festivalmedewerkers, fietskoeriers, promo medewerkers of horecapersoneel, geïnteresseerde flexwerkers vinden dankzij de tool hun weg naar heel diverse jobs. We zijn fier dat ondernemingen als Parcify, Bocadero en Teamwork reeds gebruik maken van onze tool", aldus Sebastian Rummens, founder van Forganiser.

Forganiser biedt zowel een gratis als een premium model aan. Voor het premium model kunnen bedrijven een licentie aanschaffen aan 60 euro per maand.

Meer info op www.forganiser.be


Geplaatst op: 26-04-2017


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK